Fyns Politi meldt for grundslovbrud

Historikeren Morten Uhrskov Jensen har skrevet følgende til Fyns Politi og anmelder dem desuden for grundlovsbrud.
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Du kan se hans indlæg på Facebook her.

Han skriver:

MIN MAIL TIL FYNS POLITI

Jeg kan kun forsikre om én ting lige nu og her, og det er, at Fyns Politi ikke skal dø i synden oven på deres grundlovsbrud.

Jeg lover at forfølge Fyns Politi helt ind i Helvedes indre gemakker. Her er, hvad jeg netop har skrevet til dem:

“Kære Fyns Politi.

Jeg vil udbede mig jeres forklaring på, at I, Fyns Politi, uden for enhver tvivl har brudt grundloven ved at forhindre Stram Kurs i at udøve deres grundlovssikrede forsamlingsret i et lukket forum – ikke under åben himmel, hvor der kan ske undtagelser – idet grundlovens §79 lyder således:

“§ 79. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred.”

Heller ikke i bemærkningerne til §79 åbnes der på nogen måde op for, at forsamlingsfriheden ved møder under tag, altså ikke under “åben himmel”, kan indskrænkes, hvorfor Fyns Politis beslutning er i strid med grundloven og, som jeg skriver i mit indlæg hos JP, derfor er højforræderi.

Jeg skal udbede mig jeres, Fyns Politis, kommentarer senest lørdag den 19. oktober dette år. Under alle omstændigheder har jeg tænkt mig at politianmelde jer og at udbrede til en bredere kreds, hvilket grundlovsbrud I har begået.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov Jensen
Blogger hos Jyllands-Posten”

Måske du også kan lide

Kommentare

#TagDanmarkTilbage
Jeg er bedøvende ligeglad med hudfarve og etnicitet. Jeg bekæmper derimod mørke ideologier som kommunisme, nazisme, racisme, islamisme og socialisme
Henrik Finn Edtwodth Andersen
Henrik F. E. Andersen
Blogger
Luk menu