Radio24syv fik ikke held med kampagne

Radio24syv kampagne mod blå blok virkede heldigvis ikke. De har netop tabt budet om en ny DAB kanal, der har været i udbud.
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Da blå blok vedtog medieforliget, hvor der bl.a. blev ændret i kravene til FM4, blev der oprør. Den berørte radio tog affære. Men heldigvis. Radio24syv fik ikke held med kampagne

For her til eftermiddag er Radio Loud blevet tildelt den nye frekvens på DAB radio.

Selvtilliden, andre vil kalde den højrøvet attitude, har aldrig fejlet noget hos medarbejderne på Radio24Syv. Bl.a. udtaler Brian Weichardt følgende:

Vi ville blive stoppet i udviklingen af journalistik, der ikke findes andre steder. Lukker Radio24syv, findes den journalistik, vi laver, ikke mere. Og den kommer aldrig til at findes igen

Til at starte med var der slet ikke planlagt denne DAB kanal i medieforliget. Men da Radio24Syv begyndte at køre en hetz mod Dansk Folkeparti, og resten af blå blok, var der pludselig DF’ere, der fik kolde fødder.

Hetzen bestod bl.a. i et opkald fra den fiktive radiovært Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der over telefonen fortalte, at en lastbil var kørt ind gennem bodegaen A’porta i Mariager, som ejes af Pia Adelsteen og hendes mand Kim Christiansen, der også er transportordfører for partiet, og at en person var død.

Ud over Radio24Syv, havde DK4 og vinderen, Loud med blandt andre Vega og Roskilde Festival i ryggen, også budt på kanalen.

Radio24syv fik ikke held med kampagne. Ud over den nye DAB kanal kommer der endnu en ny station, Radio 4, der overtager FM4 pladsen.

Og med programplanerne for begge de nye radiostationer, kan man tydelig sige, at centrum-venstre vinklingen forsætter.

Den danske medie-branche er som ventet gået i koma:

Måske du også kan lide

Kommentare

#TagDanmarkTilbage
Jeg er bedøvende ligeglad med hudfarve og etnicitet. Jeg bekæmper derimod mørke ideologier som kommunisme, nazisme, racisme, islamisme og socialisme
Henrik Finn Edtwodth Andersen
Henrik F. E. Andersen
Blogger
Luk menu