Svar fra Berlingske på mit åbne brev

Eller svar er nu så meget sagt. Svaret pr. mail er mere en undskyldning for ikke at bringe mit åbne brev.
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Jeg har netop fået svar fra Berlingske på mit åbne brev. Eller det vil sige, de har sendt mig en mail, så de slipper for at bringe mit åbne brev.

Brevet var stillet til Chefredaktør Tom Jensen, men det er Pierre Collignon, debatredaktør, der er sendt i byen. Hvilket er helt ok.

Antidemokraten Niels Jespersen

I det åbne brev skrev jeg bl.a. følgende:

hvordan kan Berlingske lægge avis, omdømme til en person som socialdemokraten Niels Jespersen?  Niels Jespersen, der på Twitter og i Berlingske hylder 3F hærværksmænd, mener det er fagbevægelsens ret at true og lave hærværk?Niels Jespersen, der i DR medarbejderen Clement Kjersgaards fritidsbeskæftigelse Ræson, sammenligner det seneste britiske valg med terrorangrebet på World Trade Center?

Til det svarer Pierre Collignon følgende:

 På meningsområdet søger vi at knytte skribenter til os, som både har interessante meninger og evnen til at argumentere redeligt for dem. Niels Jespersen er i mine øjne sådan en skribent. At han er socialdemokrat gør ham kun mere interessant, da vi ønsker at bringe kommentarstof, der også udfordrer borgerlige læsere

Man skulle tro, at Pierre Collignon kun har set ordet socialdemokrat.

Han og Berlingske forholder sig ikke til, at Niels Jespersen går ind og bakker op om stilladsmedarbejdere, der bruger hærværk, til at få deres vilje. Altså politisk vold.

Pierre Collignon forholder sig heller ikke til, at Niels Jespersen sammenligner det engelske valg med terrorangrebet på World Trade Center, hvor over 2000 mennesker mistede livet.

Undskyld mig, men det er ganske enkelt at håne de døde.

Hamrende useriøst af Berlingske og Pierre Collignon både at svare uden om og være så ligeglade med hån af terrorofre.

Uvidenskabeligt makværk

Jeg henviste desuden også til en aldeles uvidenskabelig artikel, Berlingske havde bragt i avisen, om Niqab. Jeg skrev følgende:

Hvad er nyhedskriteriet for at bringe historien om at niqabben skal ses som en hanekam i punkbevægelsen, Ikke undertrykkelse?Politisk korrekt vinkling? clickbait?

Pierre Collignons kommentar til dette lyder som følgende:

Historien om niqabben ser jeg også som en ytring, der udgør godt debatstof. Derfor har den interesse for os.

For det første var der slet ikke tale om debatstof, et debatindlæg. Der var tale om en artikel, nyhed. Sat op som om det var den fulde sandhed.

For det andet, så beviser det jo bare igen det med den politisk korrekte centrum-venstre vinkling.

For de vil jo ikke bringe mit indlæg, mit modsvar til både artiklen og Niels Jespersen’s antidemokratiske holdninger.

Jeg havde også skrevet noget omkring mediestøtte.

Men det har Pierre Collignon fuldstændig ignoreret. Det kommer ikke som den store overaskelse, da mediestøtte er et endnu større tabuemne hos de danske medier end kritik af islam er.

Så det svar fra Berlingske på mit åbne brev må ganske enkelt siges at være en undskyldning for ikke at tage en åben debat, for ikke at bringe mit indlæg.

Måske du også kan lide

Kommentare

#TagDanmarkTilbage
Jeg er bedøvende ligeglad med hudfarve og etnicitet. Jeg bekæmper derimod mørke ideologier som kommunisme, nazisme, racisme, islamisme og socialisme
Henrik Finn Edtwodth Andersen
Henrik F. E. Andersen
Blogger
Luk menu