Voldelige fagforeninger er fredet af politikere og politi

Med Peter Hummelgaard som bestukket beskytter og med Enhedslisten som parlementarisk grundlag for regeringen, går 3F Fagforening igen fri.
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Så slår den røde mafia, aka 3F fagforening, til igen … Voldelige fagforeninger er fredet af politikere og politi.

3F Fagforening og dens voldelige gadehær er godt hjulpet på vej af det københavnske politi, der endnu engang lader venstrefløjen begå vold og hærværk mod uskyldige, mens betjente bare ser til.

Københavns Politi var til stede under dages volds og hærværk kampagne mod en byggeplads i Købehavn.

De var til stede, men gjorde intet.

Man skal nok ikke forvente at se politiet nu forbyder 3F Fagforening at mødes og demonstrere.

Socialisterne aka den røde mafia har overtaget statens magtapparat

Der sker intet med 3F – eller politiet – så længe Peter Hummelgaard er en del af Regeringen og så længe Enhedslisten er en del af stemmerne bag regeringen.

Hummelgaard modtager bestikkelse og Enhedslisten er en del af den bagvedliggende voldelige gruppe.

Danske medier gør ikke mere ud af 3F, Enhedslisten og Hummelgaards motiver og indblanding, da selvsamme medier både får massiv støtte fra den røde mafia og er styret af centrum-venstre vinkling.

Man kan undre sig over, at ministre i både både justitsministeriet og beskæftigelseministeriet, samt ledelsen hos Københavns politi og Rigspolitiet gang på gang kan gå fri.

Godt nok er f.eks. både Rasmus Jarlov fra Konservative og Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance ude at kritisere dagens hændelser. Men hvad sker der så mere? Intet.

Skandale der skal koste fyringer

Det her er så stor en skandale, at man skal gå efter både ministres og politiledelses taburetter. Ja man skal gå efter at forbyde 3F fagforening, med grundlag i en voldelig organisation.

Politikere, Politi og fagforeninger går fri for at svigte vores grundlov, går fri for at fratage danskerene deres ytringsfrihed, går fri for at beskytte socialisternes gadehær.

Endnu en politisk skandale, endnu en demokratisk skandale, der bliver mørkelagt pga røde medier og 95% socialister i folketinget.

En af årsagerne til journalisternes manglende lyst til at afdække den rød v9ld, kan helt sikkert hænge sammen med deres egen baggrund på venstrefløjen.

Tag F.eks Avisen Danmarks politiske redaktør, Thomas Funding, der har en baggrund som byrådsmedlem for Socialdemokraterne.

Og Jyllandspostens politiske redaktør, Marchen Neel Gjertsen, der har en aldeles solid baggrund hos medstifterne af politisk vold herhjemme, Enhedslisten

Voldelige fagforeninger er fredet af politikere og politi. Igen.

Måske du også kan lide

Kommentare

#TagDanmarkTilbage
Jeg er bedøvende ligeglad med hudfarve og etnicitet. Jeg bekæmper derimod mørke ideologier som kommunisme, nazisme, racisme, islamisme og socialisme
Henrik Finn Edtwodth Andersen
Henrik F. E. Andersen
Blogger
Luk menu